#
#
Abeelen banner

Disclaimer

Dit is de website van Van Abeelen Holding BV, gevestigd te Hilvarenbeek. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.
Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. 

Van Abeelen Holding BV accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Van Abeelen is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Van Abeelen, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van Van Abeelen die op deze site van toepassing zijn.

Deze website bevat links naar websites van derden en Van Abeelenis niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden. 

Auteursrecht

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Abeelen is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Van Abeelen. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Van Abeelen. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

Privacy Statement

Lees hier ons privacy statement.

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

Wij zoeken ZZP'ers

Voor zowel APK-1 als APK-2 zoeken wij in drukke tijden ondersteuning door ervaren ZZP-keurmeesters. Neem contact op met Mark van Abeelen, 013 - 505 09 92 of mark.vanabeelen@abeelen-apk.nl.

vacature!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren APK-1 keurmeester voor onze vestiging in Hilvarenbeek.

Frans

Klik hier voor meer informatie.

Koningsdag gesloten

Op vrijdag 27 april zijn wij vanwege Koningsdag gesloten.