#
#
Abeelen banner

Gaslekkagecontrole voor campers

Camper

Meestal is een camper uitgerust met een gasinstallatie voor het kookstel, de verwarming en koelkast. Kleine lekkages in dit systeem kunnen grote gevolgen hebben. Om dit tijdig op te sporen, kunt u in onze vestiging in Hilvarenbeek de gasinstallatie laten testen. Middels een speciale afperspomp wordt vastgesteld of het complete systeem gasdicht is. Wel zo'n veilig gevoel.

De lekkagetest wordt meestal in combinatie met een APK-keuring uitgevoerd, maar wordt ook los aangeboden. De kosten voor de test zijn € 12,50. U hoeft er geen afspraak voor te maken.

Let op

De test wordt enkel in de vestiging in Hilvarenbeek aangeboden en kan enkel uitgevoerd worden aan gasinstallaties met uitneembare gasflessen.

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

CaravanCheck

Caravan

U wilt weten of uw caravan zonder problemen uw vakantiebestemming haalt, maar wilt niet een groot deel van vakantiebudget opofferen? In onze vestiging in Hilvarenbeek kunt u voor slechts € 54,50 terecht voor een onafhankelijk controle van de reiswaardigheid van uw enkelassige caravan. Klik hier voor meer informatie.