#
#
Abeelen banner

Caravancheck

 Caravan

Uw caravan staat vaak lange tijd stil voordat hij achter de auto wordt gekoppeld en een lange reis moet maken. Niets kan de vakantie zo verpesten als op weg naar de vakantiebestemming met pech komen te staan. Om dit te voorkomen heeft Van Abeelen de caravancheck in het leven geroepen; een controle die zich vooral richt op de reisvaardigheid van uw caravan. De caravancheck beperkt zich tot enkelassige caravans.

Niet te uitgebreid, dus niet te duur

U wilt weten of u zonder problemen uw reisbestemming en tenslotte uw eigen huis weer kunt bereiken. U zit niet te wachten op een dure keuring waarbij alle aspecten van de caravan aan bod komen, waarvan u het meeste zelf ook wel kunt zien. De controle concentreert zich op de reisvaardigheid van uw caravan. Voor slechts
€ 54,50 weet u of uw caravan zonder problemen uw bestemming kan halen.

Tijdens de keuring ligt de nadruk op het onderstel, de remmen, de koppeling, de verlichting en de gasinstallatie. Tevens wordt uw caravan gewogen waardoor u precies te weten komt hoeveel u nog bij zou mogen laden. Alle resultaten van de controle worden in een overzichtelijk rapport weergegegeven. Mochten er aanbevolen actiepunten uit de controle blijken, dan kunt u zelf kiezen hoe en door wie u deze op laat lossen.

Extra dienst: smeren

Het smeren van de verschillende smeerpunten van uw caravan en het invetten van de uitdraaisteunen kan ook opgenomen worden in de caravancheck. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat u, wanneer onze keurmeester verder geen mankementen vinden, al direct helemaal klaar bent voor uw vakantie. Het opnemen van het smeren van de smeerpunten en invetten van de spindels van de opdraaipoten in de caravancheck heeft een meerprijs van € 15,-

Neutraal dus objectief

Net als bij de APK, is ook de caravancheck volledig neutraal omdat wij geen reparaties uitvoeren. U bent dus verzekerd van een eerlijk resultaat omdat wij geen baat hebben bij het opschrijven van afkeurpunten. Het keuringsrapport geeft dus een betrouwbaar beeld van de gecontroleerde aspecten.

Afspraak maken

De caravancheck gaat uitsluitend op afspraak in de vestiging Hilvarenbeek. Dit gaat telefonisch T 013-505 09 92 of online.

Links

  1. afspraak maken
  2. keuringsprotokol

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

nieuw: laadklepkeuring

Wist u dat u in de vestiging Hilvarenbeek ook terecht kunt voor laadklep- en personenliftkeuringen?  Meer info

LPK Logo

Wij zoeken ZZP'ers

Voor zowel APK-1 als APK-2 zoeken wij in drukke tijden ondersteuning door ervaren ZZP-keurmeesters. Neem contact op met Mark van Abeelen, 013 - 505 09 92 of mark.vanabeelen@abeelen-apk.nl.

Carnaval

Onze vestigingen zijn op carnavalsmaandag gesloten.

Carnaval _small _blue

Vanaf 13 februari zijn wij weer gewoon geopend.