#
#
Abeelen banner

Truck Tour Tilburg

Trucktour

Ook in 2011 reed onze mobiele keurmeester Perry weer mee met de truck tour.

"Op zondag 17 april is het zover: de jaarlijkse Truck Tour Tilburg vindt plaats. Maar liefst 270 vrachtwagens rijden voor het 24e jaar in een colonne door de omgeving van Tilburg. Een recreatieve dagtocht die de mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking een leuke dag bezorgt en tevens het imago van de vrachtwagenchauffeur opvijzelt.

De Stichting Truck Tour Tilburg was met zijn honderden enthousiaste vrijwilligers als winnaar gekozen voor de vrijwilligersprijs 2007 van de gemeente Tilburg. Hierdoor is de stichting niet alleen een hoorbare maar ook een zichtbare organisatie geworden.

De Truck Tour Tilburg is een schitterend evenement met een landelijke uitstraling, voor zowel de mensen met een beperking als voor de vrachtwagenchauffeurs. De Stichting Truck Tour Tilburg is hoofdzakelijk aangewezen op steun van het bedrijfsleven en particulieren. De bedrijven stellen hun vrachtwagens en brandstof ter beschikking, leveren hun bijdrage voor onder andere het gebruik van materiaal, de lunchpakketten, de attenties voor de deelnemers of gewoon een sponsorbijdrage."

bron: http://www.trucktour.nl/

trucktour2

 

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

nieuw: laadklepkeuring

Wist u dat u in de vestiging Hilvarenbeek ook terecht kunt voor laadklep- en personenliftkeuringen?  Meer info

LPK Logo

Wij zoeken ZZP'ers

Voor zowel APK-1 als APK-2 zoeken wij in drukke tijden ondersteuning door ervaren ZZP-keurmeesters. Neem contact op met Mark van Abeelen, 013 - 505 09 92 of mark.vanabeelen@abeelen-apk.nl.

Carnaval

Onze vestigingen zijn op carnavalsmaandag gesloten.

Carnaval _small _blue

Vanaf 13 februari zijn wij weer gewoon geopend.