#
#
Abeelen banner

Truck Tour Tilburg

Trucktour

Ook in 2011 reed onze mobiele keurmeester Perry weer mee met de truck tour.

"Op zondag 17 april is het zover: de jaarlijkse Truck Tour Tilburg vindt plaats. Maar liefst 270 vrachtwagens rijden voor het 24e jaar in een colonne door de omgeving van Tilburg. Een recreatieve dagtocht die de mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking een leuke dag bezorgt en tevens het imago van de vrachtwagenchauffeur opvijzelt.

De Stichting Truck Tour Tilburg was met zijn honderden enthousiaste vrijwilligers als winnaar gekozen voor de vrijwilligersprijs 2007 van de gemeente Tilburg. Hierdoor is de stichting niet alleen een hoorbare maar ook een zichtbare organisatie geworden.

De Truck Tour Tilburg is een schitterend evenement met een landelijke uitstraling, voor zowel de mensen met een beperking als voor de vrachtwagenchauffeurs. De Stichting Truck Tour Tilburg is hoofdzakelijk aangewezen op steun van het bedrijfsleven en particulieren. De bedrijven stellen hun vrachtwagens en brandstof ter beschikking, leveren hun bijdrage voor onder andere het gebruik van materiaal, de lunchpakketten, de attenties voor de deelnemers of gewoon een sponsorbijdrage."

bron: http://www.trucktour.nl/

trucktour2

 

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

Meer dan 5.000 (!) maal positief beoordeeld op:

 

Bestegarage _nieuws
E. Stevens

Snel en goed APK keuren, zonder het gevoel dat er gezocht wordt naar extra omzet. Zo hoort het!

A. Budrevicius
Erg betrouwbaar en uitstekende service. Kwaliteit en service van hoog niveau.Zeer tevreden.

M. Gierman
eerlijke APK zonder afspraak dus op verloren moment onder 't genot van kopje koffie dus IDEAAL!!! Service en klantvriendelijkheid bij van Abeelen hoog in 't vaandel.

L. V.G.
Al jaren kom ik bij van Abeelen. Mede om het feit dat zij een onafhankelijk keuringsstation zijn. Daardoor weet ik zeker dat er serieus en zonder enig ander winstoogmerk gekeurd worden. Altijd super. Ik heb ze zien groeien tot waar ze nu staan. Helemaal super!


openingstijden rond de feestdagen

Kerstauto _small

Op 1e en 2e Kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Op 24 en 31 december sluiten wij om 15:30 uur.

Op alle andere dagen gelden de reguliere openingstijden.

Carnaval

Onze vestigingen zijn op carnavalsmaandag gesloten.

Carnaval _small _blue

Vanaf 5 maart zijn wij weer gewoon geopend.