#
#
Abeelen banner

Planning

APK-1

Het uitvoeren van keuringen aan zware voertuigen en tachograafdiensten in Hilvarenbeek of op locatie gaat enkel op afspraak. Om uw eigen planning zo effectief mogelijk te laten verlopen kunt u op deze pagina's zien op welke moment er nog openingen in de planning zijn. Kies hiervoor links in het menu voor de mobiele keuringsstations of Hilvarenbeek.

Deze pagina's geven enkel een indicatie. Factoren als de hoeveelheid keuringen en locatie hebben ook invloed op de mogelijkheden om een keuring uit te voeren. Daarom is het altijd noodzakelijk om uiteindelijk de afspraak telefonisch vast te leggen. Bel hiervoor T 013-505 09 92.

APK lichte voertuigen

De keuring van lichte voertuigen (tot 3500 kg max. gewicht) gaat hoofdzakelijk zonder afspraak. De actuele drukte kunt u online inzien. Het is echter wel mogelijk om online een afspraak te maken op beperkte momenten.

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

APK ook op afspraak mogelijk

Bij Van Abeelen kunt u zonder afspraak terecht voor de APK-keuring van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Voortaan is het ook mogelijk om online een afspraak te maken voor de keuring.

Tachograafplicht

Geldt voor u de tachograafplicht? Of valt u onder één van de vrijstellingen. Lees er hier alles over.