#
#
Abeelen banner

Profiel

Van Abeelen keuringen is een typisch familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar synoniem staat voor eerlijke onafhankelijke APK-keuringen. Waar voor veel bedrijven de APK een bijkomstigheid is, profileert Van Abeelen zich als APK-specialist pur sang. Alles binnen het bedrijf is erop gericht om de APK-keuring zo effectief mogelijk te laten verlopen met als resultaat korte wachttijden, ondanks dat men zonder afspraak terecht kan.

Emissie

Van Abeelen laat zich, in tegenstelling tot de meeste andere garages, ook steekproefsgewijs controleren als ze een auto afkeuren. Een onterechte afkeur betekent dan net als een onterechte goedkeur, dat het bedrijf strafpunten krijgt. Teveel strafpunten betekent een intrekking van de APK-bevoegdheid. Daarom moeten de APK-regels voor iedere auto, elk merk en type, exact gevolgt worden. Dit vraagt om grote gedetailleerde kennis van de regelgeving. Hierdoor behoren de keurmeesters tot de meest ervaren van Nederland.

Wifi

Niet alleen voor de keurmeester, maar ook voor onze klanten innoveren wij onze dienstverlening continu. Zo kunnen onze klanten online een afspraak inplannen als zij hier de voorkeur aan geven en is het ook mogelijk om online in te zien wat de actuele wachttijd is. Daarnaast hebben wij in iedere vestiging de beschikking over een aantal leenfietsen en is iedere wachtruimte voorzien van gratis WiFi-internet toegang.

Directie 2014

 

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

APK zoals het hoort

De slogan 'APK zoals het hoort' heeft een diepere betekenis en heeft ook een sterke verbinding met de uitspraak 'goed gekeurd & kosten bespaard'. Wat er mee bedoeld wordt leest u hier.

Hemelvaart

Op Hemelvaartsdag, zijn wij gesloten.

Vrijdag 31 mei zijn wij wel gewoon geopend van 8:00 tot 17:00 uur.