#
#
Abeelen banner

Service

Niemand gaat graag naar de APK; het blijft immers een spannende plicht die de noodzaak voor dure reparaties aan het licht kan brengen. Om de vervelende kant van de APK zoveel mogelijk te vergeten proberen wij het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dit blijkt onder andere uit de volgende gratis services.

Leenfiets

Leenfiets

In iedere vestiging staan een aantal leenfietsen waarvan tijdens de keuring gratis gebruik kan worden gemaakt.

Koffie

Koffie

Voor alle klanten is er gratis koffie. In de vestigingen Hilvarenbeek en 's-Hertogenbosch staat tevens een frisdrankautomaat waar tegen een kleine vergoeding koele blikjes te verkrijgen zijn.

Internet

Wachtruimte

Iedere vestiging heeft de beschikking over gratis internet via WiFi en/of een computer met internettoegang in de wachtruimte. Tevens vindt u in de wachtruimte een breed scala aan magazines.

APK-herinnering

Kenteken

Als u daar prijs op stelt krijgt u ruim voor iedere APK-vervaldatum via de email een herinnering van ons.

Keuren zonder of met afspraak

Sleuteloverdracht

Bij Van Abeelen kunt u voor personenauto's en lichte bedrijfswagens zonder afspraak terecht. Sinds 2011 is het echter ook mogelijk om online een afspraak in te plannen. Deze dienst is gratis. Voor het maken van een afspraak, klik hier.

Inzicht in actuele wachttijd

Online _wachttijd

Ons moderne computersysteem kan ons voorspellen wat de verwachte actuele wachttijd is. Deze kunt u zelf op ieder moment op onze website raadplegen. Tevens zijn de receptiebalies van onze vestigingen uitgerust met een scherm zodat u direct bij binnenkomst kunt zien of de verwachte wachttijd binnen uw beschikbare tijd valt.

SMS-dienst

SMS

Wanneer u niet op de keuring wacht kunt u uw mobiel nummer achterlaten. Op het moment dat de auto weer opgehaald kan worden, krijgt u automatisch een SMS van ons.

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

Wij zoeken ZZP'ers

Voor zowel APK-1 als APK-2 zoeken wij in drukke tijden ondersteuning door ervaren ZZP-keurmeesters. Neem contact op met Mark van Abeelen, 013 - 505 09 92 of mark.vanabeelen@abeelen-apk.nl.

vacature!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren APK-1 keurmeester voor onze vestiging in Hilvarenbeek.

Frans

Klik hier voor meer informatie.

Koningsdag gesloten

Op vrijdag 27 april zijn wij vanwege Koningsdag gesloten.