#
#
Abeelen banner

Van Abeelen APK Topper 2014 en 2015!

Poster

Van Abeelen Keuringen is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Topper, een prijs van vergelijkingssite Bestegarage.nl. Dit betekent dat het bedrijf in 2014 de meeste positieve reviews scoorde op de vergelijkingssite bestegarage.nl

BesteGarage.nl Toppers 2015
De Toppers awards worden jaarlijks toegekend aan de autobedrijven die dat verdienen. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek van een garage. BesteGarage.nl heeft zichzelf als doel gesteld autobezitters gemakkelijker de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te leiden. Met de jaarlijkse awards willen ze dit doel extra aandacht geven. 

Winst voor de autobezitter
De Topper Award is niet alleen een kwaliteitslabel voor het autobedrijf; het wijst ook de autobezitter de weg naar de best beoordeelde autobedrijven van Nederland. 'De award draagt bij aan een verbeteringsslag bij de autobedrijven én voorziet in een vergelijkingsbehoefte bij de autobezitter,' verklaart Steven Kop, Directeur van BesteGarage.nl, 'de autobezitter komt hoe dan ook als winnaar uit de bus.'

Neutrale APK
Mark van Abeelen is blij met zijn award. "Nadat wij aangesloten zijn bij BesteGarage.nl zijn we overdonderd door de vele positieve reacties. Bijna alle reacties zijn zeer positief en het doet ons erg goed te lezen dat de klanten merken dat wij ons best doen om goede dienstverlening te leveren. Voor ons is de waardering en erkenning krijgen voor het werk enorm stimulerend. Door alle reviews op BesteGarage.nl, begrijpen we wat onze klanten belangrijk vinden en kunnen we daardoor onze service verder optimaliseren."

Vergelijkingssite BesteGarage.nl
BesteGarage.nl is het grootste en onafhankelijk platform waar consumenten, sinds 2010, een review kunnen geven over autobedrijven en gemakkelijk de beste autobedrijven in de regio kan zoeken. Op basis van reviews, prijzen en producten van ruim 13.500 autobedrijven adviseert BesteGarage.nl autobezitters welke de beste is in de regio. Met het platform wil BesteGarage.nl de betrouwbaarheid van autobedrijven vergroten en het autobezitters makkelijker maken om de beste garage in de buurt te vinden. Vervolgens kan direct een afspraak gepland worden bij de gewenste garage. Dagelijks maken honderden consumenten afspraken bij betrouwbare autobedrijven.

 


APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

APK zoals het hoort

De slogan 'APK zoals het hoort' heeft een diepere betekenis en heeft ook een sterke verbinding met de uitspraak 'goed gekeurd & kosten bespaard'. Wat er mee bedoeld wordt leest u hier.

Tips voor goedkope goedkeuring

Wij hebben voor u 5 gouden tips op een rij gezet, waarmee u zich verzekert van een betrouwbare APK en dus de goedkoopste goedkeuring. Lees ze hier.