#
#
Abeelen banner

Tarieven APK zware voertuigen (>3500kg)

APK-1

De keuringen van zware voertuigen, APK-1, worden in het keuringsstation in Hilvarenbeek of door de mobiele keuringsstations op erkende locaties uitgevoerd. De prijzen zijn in beide gevallen gelijk. 

De neutraliteit bij Van Abeelen garandeert een eerlijke keuring waarbij er pas sprake van afkeur is als de APK-regelgeving geen goedkeuring toelaat. Er wordt gekeurd zoals de APK bedoeld is waarbij twijfel altijd in het voordeel van de klant wordt bepaald. Of u nu één of honderd voertuigen in uw bezit heeft, bij Van Abeelen weet u zeker dat u nooit meer kwijt bent voor de jaarlijkse verplichte APK-goedkeuring dan noodzakelijk.

Tarieven APK-1

      excl. BTW*     incl. BTW
basisprijs getrokken voertuigen   € 84,30   € 102,00
basisprijs motorvoertuigen   € 127,27   € 154,00
toeslag per niet-gestuurde as   € 8,26   € 10,00
toeslag per gestuurde as   € 13,22   € 16,00
korting voor voertuigen jonger dan 5 jaar       10%
toeslag voor voertuigen ouder dan 20 jaar       10%

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief € 3,90 RDW afmeldleges.

Herkeuring gratis

Mocht uw auto worden afgekeurd, dan voeren wij de herkeuring binnen 7 werkdagen gratis uit. Mocht de reparatie om gegronde reden uitlopen dan kan deze termijn verruimd worden, mits tijdig telefonisch doorgegeven. Ondeugdelijke of incomplete reparaties kunnen ervoor zorgen dat voor een tweede herkeuring kosten in rekening gebracht worden. Dit geldt ook voor herkeuring die ruimschoots buiten de termijn van 7 werkdagen aangeboden worden.

Lamp Reparatie APK-1

Kleine reparaties gratis

Wanneer wij uw auto kunnen goedkeuren door het uitvoeren van een kleine reparatie zoals het afstellen van de koplampen of het vervangen van een lampje, dan voeren wij deze gratis voor uw uit. Het enige waar wij een vergoeding voor vragen is het nieuwe lampje of ruitenwisser.

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

Wij zoeken ZZP'ers

Voor zowel APK-1 als APK-2 zoeken wij in drukke tijden ondersteuning door ervaren ZZP-keurmeesters. Neem contact op met Mark van Abeelen, 013 - 505 09 92 of mark.vanabeelen@abeelen-apk.nl.

vacature!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren APK-1 keurmeester voor onze vestiging in Hilvarenbeek.

Frans

Klik hier voor meer informatie.

Koningsdag gesloten

Op vrijdag 27 april zijn wij vanwege Koningsdag gesloten.