#
#
Abeelen banner

Vervelend: APK van camper verloopt in stallingsperiode

Camper

Niets zo vervelend als de camper voor de APK uit zijn winterstalling te moeten halen. Hoe kan men dit het beste voorkomen?

Oplossing 1: eenmalig schorsen

U zou één keer kunnen investeren in het schorsen van de camper tijdens een winterstalling. Pas op het moment dat u de auto uit de stalling zou halen, laat u de camper keuren en haalt u hem uit de schorsing. Op deze manier schuift de nieuwe APK-vervaldatum naar een periode waar u de camper uit de stalling haalt.

Oplossing 2: APK laten verlopen tot kort voor de registercontrole

De eerste twee maanden na het verlopen van de APK, kunt u alleen een boete krijgen wanneer u de camper gebruikt. Vanaf twee maanden na de vervaldatum komt de camper in de registercontrole en krijgt u een boete; ook wanneer de camper niet gebruikt wordt. Wanneer de camper in de stalling staat kunt u dus de keuring uitstellen tot maximaal twee maanden na de vervaldatum, zonder dat u een boete riskeert. U mag overigens in die periode de camper alleen gebruiken op de dag dat u de camper laat keuren. Op deze manier schuift de nieuwe APK-vervaldatum 2 maanden op. Dit kunt u jaarlijks herhalen tot de vervaldatum op een voor u geschikter moment valt.

APK-vervaldatum opzoeken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

Meer dan 5.000 (!) maal positief beoordeeld op:

 

Bestegarage _nieuws
E. Stevens

Snel en goed APK keuren, zonder het gevoel dat er gezocht wordt naar extra omzet. Zo hoort het!

A. Budrevicius
Erg betrouwbaar en uitstekende service. Kwaliteit en service van hoog niveau.Zeer tevreden.

M. Gierman
eerlijke APK zonder afspraak dus op verloren moment onder 't genot van kopje koffie dus IDEAAL!!! Service en klantvriendelijkheid bij van Abeelen hoog in 't vaandel.

L. V.G.
Al jaren kom ik bij van Abeelen. Mede om het feit dat zij een onafhankelijk keuringsstation zijn. Daardoor weet ik zeker dat er serieus en zonder enig ander winstoogmerk gekeurd worden. Altijd super. Ik heb ze zien groeien tot waar ze nu staan. Helemaal super!


openingstijden rond de feestdagen

Kerstauto _small

Op 1e en 2e Kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Op 24 en 31 december sluiten wij om 15:30 uur.

Op alle andere dagen gelden de reguliere openingstijden.

Carnaval

Onze vestigingen zijn op carnavalsmaandag gesloten.

Carnaval _small _blue

Vanaf 5 maart zijn wij weer gewoon geopend.